Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik sidst opdateret den 19. maj 24. 2018 for at overholde BNPR.

NEREL ONLINE PRIVACY POLICY FOR TILSKUDDERE OG WEBSITE

GENEREL

Denne fortrolighedspolitik gælder for www.cogipas.com en afdeling af Matthew Bailey, der driver forretning som Nerel Online (“Nerel Online” eller “vi”) database over abonnenter og besøgende på websitet.

Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvordan vi behandler personlige data fra vores besøgende på webstedet såvel som repræsentanterne for vores abonnenter og potentielle abonnenter (alle de førnævnte i det følgende "Abonnenter") vedrørende brugere, der besøger vores websted, abonnerer på nyhedsbrev (er) og / eller sender kommentarer (alle de ovennævnte "Tjenester").

Denne fortrolighedspolitik kan muligvis opdateres for at afspejle ændringerne i databehandlingspraksis eller på anden måde. Den aktuelle version findes på denne side på vores hjemmeside. Vi vil ikke foretage væsentlige ændringer af denne fortrolighedspolitik eller reducere abonnenters rettigheder i henhold til denne fortrolighedspolitik uden at give en meddelelse herom.

Bemærk, at denne fortrolighedspolitik kun gælder for behandling af personlige data, der udføres af Nerel Online som en datacontroller. Med hensyn til de data, der genereres af Nerel Onlines abonnenter eller brugere, når de bruger Tjenesterne, mens de bruger Nerel Online-tjenesten i deres egen forretning, behandler Nerel Online disse personlige data som en databehandler. I sådanne tilfælde betragtes den relevante abonnent for at være den registeransvarlige.

CONTROLLERS KONTAKTDETALJER

Navn: Matthew Bailey cob som Nerel Online

Adresse: St. Louis, Carriacou, GRENADA (WI)

E-mail: [Email protected]

PERSONLIGE DATA FORARBEJDET OG KILDER TIL DATA

Vi indsamler to typer information om abonnenterne: (i) abonnentdata; og (ii) Analytics-data. Selvom vi normalt ikke bruger Analytics-data til at identificere enkeltpersoner, kan nogle gange individer genkendes fra dem, enten alene eller når de kombineres eller linkes til abonnentdata. I sådanne situationer skal Analytics-data også betragtes som personlige data i henhold til gældende love, og vi vil behandle de kombinerede data som personlige data.

Nerel Online kan indsamle og behandle følgende abonnentdata: (i) navn og kontaktoplysninger (inklusive brugernavne, hvor det er relevant); (ii) e-mail-adresse; (iii) kommunikationshistorie; (iv) data om din brug af Tjenesterne eller din interesse i vores Tjenester; (v) abonnentopt-outs og opt-ins.

De fleste af abonnentdataene modtages direkte fra abonnenter i forbindelse med abonnentens brug af tjenesterne.

Analytics-data, vi indsamler i forbindelse med brugen af ​​vores tjenester, inkluderer for eksempel følgende data: (i) Abonnentens IP-adresse; (ii) enheds- og enhedsidentifikationsnummer; (iii) operativsystem (iv) besøgstidspunkt (v) browsertype og version; (vi) sprogindstillinger. (vii) URL-rute og søgehistorik på siden.

Cookies

Vi bruger forskellige teknologier til at indsamle og gemme Analytics-data og anden information, når abonnenter besøger vores tjenester, herunder cookies.

Cookies er små tekstfiler, der sendes og gemmes på din enhed, som gør det muligt for os at identificere besøgende på vores websteder og lette brugen af ​​vores tjenester og skabe samlede information om vores besøgende. Dette hjælper os med at forbedre vores tjenester og bedre betjene vores abonnenter. Cookies vil ikke skade din enhed eller filer. Vi bruger cookies til at skræddersy vores tjenester og de oplysninger, vi leverer i overensstemmelse med vores abonnenters individuelle interesser.

Abonnenter kan vælge at indstille deres webbrowser til at afvise cookies eller at advare, når der sendes cookies. For eksempel indeholder de følgende links oplysninger om, hvordan du justerer cookie-indstillingerne i nogle populære browsere:

Bemærk, at nogle dele af vores tjenester muligvis ikke fungerer korrekt, hvis brug af cookies afvises.

Webanalytiske tjenester

Vores tjenester bruger Google Analytics og andre webanalytiske tjenester til at sammenstille Analytics-data og rapporter om brugernes brug og for at hjælpe os med at forbedre tjenesterne. Besøg Google Analytics for en oversigt over Google Analytics. Det er muligt at fravælge Google Analytics med følgende browser-tilføjelsesværktøj: Google Analytics fravalg-tilføjelse.

FORMÅL OG LOVGIVENDE BEGRUNDELSE TIL BEHANDLING AF PERSONLIGE DATA


formål

Personlige data behandles af Nerel Online til følgende formål:

At levere vores tjenester og sende abonnenter lejlighedsvis e-mail-kommunikation

Vi behandler personlige data i første omgang for at kunne tilbyde tjenesterne til vores abonnenter og til at køre, vedligeholde og udvikle vores forretning. Personlige data kan behandles for at udføre tjenester overfor abonnenten. Vi kan muligvis bruge dataene for at tilbyde væsentlige funktionaliteter af tjenesterne og til at give adgang til tjenesterne. Hvis abonnenten poster kommentarer, kan vi bruge de angivne oplysninger til at svare og / eller e-mail-kommunikation.

Til kundekommunikation og marketing

Vi kan behandle personlige data med det formål at kontakte abonnenter vedrørende vores tjenester og for at informere abonnenter om ændringer i vores tjenester såvel som for at markedsføre vores tjenester.

Til forbedring af kvalitet og trendanalyse

Vi kan behandle oplysninger om brugen af ​​tjenesterne for at forbedre kvaliteten af ​​vores tjenester, f.eks. Ved at analysere eventuelle tendenser i brugen af ​​vores tjenester. Når det er muligt, vil vi gøre dette ved kun at bruge aggregerede, ikke-personligt identificerbare data.

Berettigede grunde til behandling

Vi behandler personlige data for at udføre tjenester overfor abonnenter og for at overholde de juridiske forpligtelser. Desuden behandler vi personlige data for at forfølge vores legitime interesse for at drive, vedligeholde og udvikle vores forretning og til at skabe og vedligeholde abonnentforhold. Når du vælger at bruge dine data på grundlag af vores legitime interesser, afvejer vi vores egne interesser mod din ret til privatliv.

I nogle dele af tjenesterne kan abonnenter blive anmodet om at give deres samtykke til behandling af personoplysninger; for eksempel når du abonnerer på et nyhedsbrev eller når du lægger kommentarer. I dette tilfælde kan abonnenter til enhver tid trække deres samtykke tilbage.

Overførsel til lande uden for EØS

Vi opbevarer personlige data flere steder, herunder områder uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Som sådan kan vi eller vores tjenesteudbydere (såsom Google) overføre personlige data til eller få adgang til dem i jurisdiktioner uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller abonnentens bopæl.

Vi vil tage skridt for at sikre, at abonnenternes personlige data får et passende niveau af beskyttelse i de jurisdiktioner, hvor de behandles. Vi yder tilstrækkelig beskyttelse for overførsel af personoplysninger til lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde gennem en række aftaler med vores tjenesteudbydere.

PERSONLIGE DATA RECIPIENTER

Vi deler ikke personlige data med tredjepart uden for Nerel Onlines kontrol, medmindre en af ​​følgende omstændigheder finder anvendelse:

Det er nødvendigt til de formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik

I det omfang tredjeparter har brug for adgang til personlige data for at udføre Tjenesterne, har Nerel Online truffet passende forholdsregler for at sikre, at personoplysninger udelukkende behandles til de formål, der er specificeret i denne Privatlivspolitik og i overensstemmelse med alle gældende love og regler.

Af juridiske grunde

Vi kan dele personoplysninger med tredjepart uden for Nerel Onlines kontrol, hvis vi har en god tro på, at adgang til og brug af personoplysninger med rimelighed er nødvendigt for at: (i) overholde enhver gældende lov, regulering og / eller retsafgørelse; (ii) opdage, forhindre eller på anden måde adressere svig, sikkerhed eller tekniske problemer; og / eller (iii) beskytte interesser, egenskaber eller sikkerhed for Nerel Online, vores abonnenter eller offentligheden i overensstemmelse med loven. Når det er muligt, vil vi informere abonnenter om sådan overførsel og behandling.

Til autoriserede tjenesteudbydere

Vi deler muligvis personlige data til autoriserede tjenesteudbydere, der udfører tjenester for os (herunder datalagring, salg, marketing og kundesupporttjenester). Vores aftaler med vores tjenesteudbydere inkluderer forpligtelser om, at tjenesteudbydere er enige om at begrænse deres brug af personlige data og at overholde fortrolighed og sikkerhedsstandarder mindst lige så strenge som betingelserne i denne privatlivspolitik. Vær opmærksom på, at hvis du leverer personlige data direkte til en tredjepart, f.eks. Gennem et link på vores websted, er behandlingen typisk baseret på deres politikker og standarder.

Af andre legitime grunde

Hvis Nerel Online er involveret i en fusion, erhvervelse eller salg af aktiver, kan vi overføre personoplysninger til den involverede tredjepart. Vi vil dog fortsat sikre beskyttelsen af ​​personoplysninger. Vi giver besked til de berørte abonnenter, når de personlige data overføres eller bliver underlagt en anden politik til beskyttelse af personlige oplysninger så hurtigt som med rimelighed muligt.

Med udtrykkeligt samtykke

Vi kan dele personlige data med tredjepart uden for Nerel Onlines kontrol af andre grunde end dem, der er nævnt før, når vi har abonnentens udtrykkelige samtykke hertil. Abonnenten har altid ret til at trække dette samtykke tilbage.

OPBEVARINGSPERIOD

Nerel Online opbevarer ikke personlige data længere, end det er lovligt tilladt og nødvendigt med henblik på levering af Tjenesterne eller de relevante dele deraf. Opbevaringsperioden afhænger af arten af ​​informationerne og formålet med behandlingen. Den maksimale periode kan derfor variere pr. Brug.

Abonnentdata vedrørende din brug af Tjenesterne slettes typisk inden for rimelig tid, efter at du ikke længere bruger Tjenesterne. Vi lagrer Abonnentens personlige data, så længe Abonnenten er en registreret bruger af vores Tjenester og derefter ikke længere, end det kræves i henhold til lov eller med rimelighed er nødvendigt for vores legitime interesser, f.eks. Til intern rapportering, markedsføring og afstemning.

Analytics-data, der vedrører tjenesterne, udløber ikke automatisk.

KUNDERS RETTIGHEDER

Ret til adgang

Du har ret til at få adgang til dine personlige data behandlet af os. Abonnenter kan kontakte os, og vi vil informere, hvilke personlige data vi har indsamlet og behandlet angående den nævnte abonnent.

Ret til at inddrage samtykke

Hvis behandlingen er baseret på et samtykke, der er givet af abonnenten, kan abonnenten til enhver tid trække tilladelsen tilbage. Tilbagetrækning af et samtykke kan føre til færre muligheder for at bruge vores tjenester. Tilbagetrækning af samtykke påvirker ikke lovligheden af ​​behandlingen baseret på samtykke før dens tilbagetrækning.

Ret til at rette op

Abonnenter har ret til at have forkerte eller ufuldstændige personlige data, som vi har gemt om abonnenten rettet eller udført. Du kan rette eller opdatere nogle af dine personlige data via din brugerkonto i Tjenesterne.

Ret til sletning

Abonnenter kan også bede os om at slette abonnentens personlige data fra vores systemer. Vi overholder en sådan anmodning, medmindre vi har en legitim grund til ikke at slette dataene.

Ret til indsigelse

Abonnenter kan gøre indsigelse mod behandlingen af ​​personoplysninger, hvis sådanne data behandles til andre formål end formål, der er nødvendige for udførelsen af ​​vores tjenester til abonnenten eller for at overholde en lovlig forpligtelse. I tilfælde af at vi ikke har legitime grunde til at fortsætte med at behandle sådanne personlige data, skal vi ikke længere behandle de personlige data efter din indsigelse.

Ret til begrænsning af forarbejdning

Abonnenter kan anmode os om at begrænse behandlingen af ​​personlige data, f.eks. Når dine anmodninger om sletning, berigtigelse eller indsigelse afventes og / eller når vi ikke har legitime grunde til at behandle dine data. Dette kan dog føre til færre muligheder for at bruge vores tjenester.

Ret til dataoverførbarhed

Abonnenter har ret til at modtage deres personlige data fra os i et struktureret og almindeligt anvendt format og til uafhængigt at overføre disse data til en tredjepart.

Sådan bruges rettighederne

Ovenstående rettigheder kan bruges ved at sende en e-mail til os på de adresser, der er angivet ovenfor, herunder følgende oplysninger: det fulde navn og e-mail-adresse. E-mailen skal modtages fra den samme abonnent-e-mail med henblik på bekræftelse. Vi kan anmode om levering af yderligere oplysninger, der er nødvendige for at bekræfte abonnentens identitet. Vi kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagne, overdrevne eller åbenbart ubegrundede.

DIREKTE MARKETING

Uanset ethvert samtykke, der er givet på forhånd med henblik på direkte markedsføring, har Abonnenten ret til at forbyde os at bruge Abonnentens personlige data til direkte markedsføringsformål, markedsundersøgelser og profilering foretaget til direkte markedsføring ved at kontakte os på de ovenfor angivne adresser eller ved at bruge Tjenesternes funktionaliteter eller afmeldingsmuligheden, der tilbydes i forbindelse med eventuelle direkte marketingmeddelelser.

LAGER EN KLAGE

Hvis abonnenten finder vores behandling af personoplysninger uforenelig med de gældende databeskyttelseslove, kan der indgives en klage til den lokale tilsynsmyndighed for databeskyttelse.

INFORMATIONSSIKKERHED

Vi bruger administrative, organisatoriske, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte de personlige data, vi indsamler og behandler. Foranstaltninger inkluderer fx om nødvendigt kryptering, firewalls, sikre faciliteter og adgangsretlige systemer. Vores sikkerhedskontrol er designet til at opretholde et passende niveau af datafortrolighed, integritet, tilgængelighed, robusthed og evne til at gendanne dataene. Vores tjenester, systemer og andre aktiver testes regelmæssigt af de relevante udbydere for sikkerhedssårbarheder.

Hvis der på trods af sikkerhedsforanstaltningerne opstår et sikkerhedsbrud, der sandsynligvis vil have negative effekter på abonnenternes privatliv, vil vi informere de relevante abonnenter og andre berørte parter samt relevante myndigheder, når det kræves i gældende databeskyttelseslove, om overtrædelse så hurtigt som muligt.

# slut #